ALPHA Kurzus

Alpha kurzus

Freddy Mercury, a Queen énekese: “A világon mindened meglehet, és mégis lehetsz a legmagányosabb a földön… A siker miatt az egész világ bálványozott és milliókat kerestem, de azt az egy dolgot nem kaptam meg, amire mindnyájunknak szüksége van: egy szeretetteljes tartós kapcsolatra.” Igaza van, hogy mindnyájunknak egy tartós kapcsolatra van szüksége, de egyetlen emberi kapcsolat sem hoz teljes megelégedettséget, egy sem lehet igazán tartós, mindig marad valami hiány.

 

Vallás vagy élő hit? Kicsoda Jézus?  Egy jó ember vagy Isten volt?  Üdvösség kérdése, hogy te kinek tartod Jézust, kiben hiszel!

Miért és hogyan olvassam a Bibliát? Miért és hogyan imádkozzam? Egy átlagos ember kétféle imádságot ismer: Miatyánk és Üdvözlégy Mária, másfelől, ha baj van: „Most az egyszer segíts!” Tényleg ennyi lenne az imádság?

Az ALPHA Kurzuson ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk és keressük azokra a választ. Ezentúl egyéb kereszténységgel kapcsolatos témát dolgozunk fel és beszélünk át. Mindezt őszinte, közvetlen és baráti légkörben. Vannak, akik még keresik és vannak, akik már megtalálták a kérdéseikre a választ! Te melyik vagy?

Ha Benned is felmerültek már ezek a kérdések, Téged is foglalkoztatnak ezek a témák vagy hittel kapcsolatos magválaszolatlan kérdéseid vannak, gyere el, hogy közösen megtaláljuk a válaszokat!

Ha már hiszel Istenben, de szeretnéd rendszerezni a tudásod, illetve jó alapokat szeretnéd építeni a hited, akkor is jó hely ez Számodra! Várunk szeretettel!

A kurzust megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el (8-12/fő), amely 3 havi elkötelezettséget igényel, heti egy, kb. kétórás alkalommal.

További információkért keress minket emailben vagy a facebook oldalunkon!

 

Adj egy esélyt Istennek! 

Következő kurzus: 

Kapcsolódj be a február 13-án induló kurzusunkra!

Helyszín: 1132 Budapest, Kádár utca 8.