Hírek

ALPHA kurzus ismét

Vallás vagy élő hit? Kicsoda Jézus? Egy jó ember vagy Isten volt? Miért és hogyan olvassam a Bibliát? A szeptember 18-án induló ALPHA kurzuson felteheted a kérdéseket, amik mindig is foglalkoztattak! Kapcsolódj be Te is! Időpont: szerdánként 18:30-tólHelyszín: Omega Budapest (1132 Budapest, Kádár utca 8.)

Sose hagyj egy jó válságot kárba veszni

Vajon mit hoz a jövő? Mik a kilátások?Mit tehet egy vállalkozó, ha ismét gazdasági válság lesz?Hogyan lehet és hogyan érdemes felkészülni egy globális válságra?

Szerezz hitet – A győztes élet alapja

Győztesnek lenni és sikert aratni ki ne szeretne? Tudjuk a jól ismert eszközöket: céltudatosság, kitartás, bátorság, magabiztosság, stb. stb. Motivációs trénerek által hangoztatott mottók, önfejlesztő képzések és könyvek hosszú sora ígér biztos eredményt, egekbe ívelő teljesítményt.

ALPHA kurzus ismét

Vallás vagy élő hit? Kicsoda Jézus? Egy jó ember vagy Isten volt? Miért és hogyan olvassam a Bibliát?

Újévi bátorítás

Lemaradtál a szilveszteri istentiszteletről? Nézd vissza a 2019-re szóló igei bátorítást, és állítsd fel az irányokat az előtted álló évre!https://www.youtube.com/watch?v=-VDv9PboG0c

21 napos ima és böjti időszak

2019 január 06-27-ig újra, immár 10. éve széles körű ima és böjt összefogás a nemzetünkért! Rád is számítunk, hiszen mindenki imája fontos!