Süveges Imre

Imre és az Omega Budapest

180°-OS FORDULAT

Süveges Imre vagyok, 4 gyermek édesapja, Budapesten élek. Lelkipásztor vagyok, országos szolgálatom van. 17 évesen volt egy életformáló találkozásom Jézus Krisztussal, így lett a focistából és archeológus-jelöltből Isten embere. Azóta a legjobb döntést meghoztam, hogy az Isten szolgálatában állok az emberek javára és áldására.

FOGNI AZ ADÁST

Jelenleg azzal foglalkozom, hogy segítsek beállítani az emberek vevőkészülékét, hogy vegyék a mennyei adásokat. Olyan tv-szerelő vagyok, aki tudja, hogy az antennát, melyik frekvenciára kell ráállítani, hogy az emberben lévő vevőkészülék vegye az adást, és a Teremtő Isten személyes közösségbe kerüljön a teremtett embereivel Jézus Krisztus által. És nagy örömöm van, mert sok embernél azonnal elkezd működni, és sok pozitív változás történik ebből.

7 MILLIÁRDBÓL EGY

Számomra a legnagyobb megtiszteltetés, hogy a 7 milliárdból egyként személyes közösségem lehet azzal, aki teremtette a 7 milliárdot, aki az egész Földet és a világmindenséget létrehozta, alkotta és fenntartja, és számomra ez egy olyan szeretetkapcsolat, egy olyan bizalmi kapcsolat, ami egyben egy nagyon nagy megtiszteltetés is, hogy piros vonalam lehet a Mennybe.

“A SZÍVEM CSÜCSKE”

Az Omega Budapest a szívem csücske, ez a közösség a családom, ők a szellemi gyermekeim. A gyülekezet az örömem, mert nagyon sok ember életét láttam felépülni, kitisztulni, kiteljesedni, Isten áldásába kerülni.

JÓL TÁPLÁLT VIRÁGOK

Itt mindenki otthont találhat, aki tiszta szívvel jön. Aki számítás nélkül Istent keresi, az meg is fogja találni. Ez egy olyan intenzív közösség, ahol gyorsan növekednek az emberek. Ha kertész nyelven mondanám, a virágpalántákat rendszeresen tápozzuk, öntözzük és jó ellátásban részesítjük, és ezért a virágok kivirágzanak, szépen növekednek és sok jó gyümölcsöt teremnek. Így járnak azok az emberek, akik ide bekapcsolódnak.

AKI KERES…

Ha valaki csatlakozni szeretne, nincsenek nagy kritériumaink, csak kezdjen el tiszta szívvel ide járni. Általában az ALPHA Kurzussal kezdünk vagy valamelyik pásztorral találkozik, ahol beszélgetünk, megismerkedünk, és felmérjük, hogy ő milyen szinten van a hit vonatkozásában, és annak megfelelően adunk neki segítséget, hogy tudjon növekedni. Egyetemesen az ALPHA Kurzussal kezdünk, ami az új érdeklődők hitének megalapozását segíti, utána van egy tanítványozási programunk, Házi Csoportunk, ahol megtalálja a szűkebb közösségét a nagyobb gyülekezetben.

FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS

Az Omega Budapest egy nagyszerű közösség, ami folyamatos növekedésben van. Ez látszik a különféle területeken, ahol mozgunk és a létszámban is. Jelenleg az istentisztelet vasárnap délután van, de terveink szerint délelőtt is lesz, és akár szombat este is, hogy minél több embert el tudjunk érni. Utána egy nagyobb csarnokot tervezünk elépíteni. Hisszük, hogy egy olyan közösséggé válik, egy olyan közösségé nő fel az Omega Budapest, ami hatással van a fővárosra, a főváros ifjúságára, családjaira, az aktív rétegére és minden emberre, de hatással van az egész nemzetre, sőt a határon túli magyarságra is.

KAPCSOLÓDJ BE

Örülök, hogy itt találtad magad a weboldalunkon, de bátorítalak, hogy ne csak olvasd, hanem gyere el, nézz szét, kapcsolódj be, és garantálom, hogyha tiszta szívvel teszed ezt, nem ott fogsz tartani félév vagy egy év múlva, ahol most vagy, hanem a Menny áldása nyomán olyan dolgok rakódnak le az életedre, amik a növekedésedet, kibontakozásodat fogják eredményezni! Sok sikert kívánok ehhez, és szeretettel látunk Téged!