A SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ÁLDÁSA

március 3., 17:00

Ez alkalommal arra keresünk válaszokat, hogy vajon az üzleti életben sok helyen jelen lévő szellemiség, miszerint a szakmai csúcsra másokon keresztülgázolva vezet az út, valóban kifizetődő és követendő példa-e? Vajon azzal, ha segítő jobbot nyújtunk – akár a velünk üzleti vagy személyes életünkben kapcsolatban állóknak, akár munkatársainknak, mentoráltjainknak -, az adás nem válik-e áldássá, nem leszünk-e magunk is gazdagabbak általa? 
Előadóink beszámolnak személyes tapasztalataikról, amely megalapozta üzleti etikettjüket mind a szellemi, mind a humanitárius segítségnyújtás területein.
NEM SZERETNÉK LEMARADNI

Miről fog szólni az este?

Azbej Tristan - főelőadó

a Miniszterelnökség államtitkára
Azbej Tristan az Eötvös Loránd Egyetem geológia szakán végzett, majd a Virginia Egyetem földtudományok szakán szerzett doktori fokozatot. Korábban Magyarország tel-avivi Nagykövetségén tevékenykedett diplomataként, majd 2017-ben az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárnak nevezték ki. 2018 szeptemberétől a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára.

Az előadásról

Azbej Tristan államtitkár munkája során világszerte számtalan üldözött keresztény közösséggel és humanitárius válsághelyzetbe került személlyel találkozott már, akik a magyarokra és a Hungary Helps Programra sok esetben úgy tekintenek, mint az utolsó segítségre a szülőföldön történő megmaradásban. Előadásában az üldöztetésben hitvalló, veszedelmes körülmények között is újra meg újra tanúságot tevő keresztényekkel történt személyes beszélgetéseiről és a program eredményeiről számol be a hallgatóságnak, felhívva a figyelmet arra, hogy segíteni, a segítségnyújtás szerepében lenni kiváltság.

PROGRAM

17:00 - 17:30
Regisztráció, vendégérkezés
17:30 - 18:10

Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárának előadása

18:10 - 18:30

Szilvásy László, az Omega Budapest vezető presbiterének előadása

18:30 - 19:00

Kerekasztal beszélgetés, meghívott résztvevők: Azbej Tristan, Szilvásy László, Szabó Szilárd (az Omega Budapest presbitere, építőipari és ingatlanfejlesztési vállalkozó), Bedő Imre (Férfiak Klubja alapító-elnök), Kiss György (Ecobit Kft. Ügyvezető igazgató)

19:00 - 19:10

Kérdések és válaszok

19:10 - 19:20

Süveges Imre, az Omega Hálózat alapítója, apostoli szolgáló és vezető pásztor, a Frontvonal Alapítvány elnökének záró előadása

19:20 -         

Állófogadás

DRESS CODE: üzleties megjelenés

Részvételi díj*

AZ ÁR MAGÁBAN FOGLALJA A BELÉPŐT, A FOGADÁST ÉS A FRISSÍTŐKET
* Eseményünk a Frontvonal Alapítvány által támogatott rendezvény.

NORMÁL

 25 év feletti személyeknek
7.500 Ft
/fő

IFJÚSÁGI

25 év alatti fiataloknak* 
5.000 Ft
/fő
*Személyi igazolvány felmutatásával érvényes!

Kérdése van?

Írjon nekünk

1132 Budapest, Kádár utca 8. (pincehelység - Omega Közösségi Ház)
usersmile