Siker, Hit, Teljesség

..., hogy ne lőj mellé!

március 13. (hétfő) 17:00

Mire számíts?

Inspiráló történetek, tűpontos iránymutatások részese leszel, hogy a karriered, és az életed is sikeres legyen. Ez az este el fog röppenni, de a nyomai Benned maradnak!

regisztrálok

Hit, értékrend, kitartás

A Sportolói Fórum egy olyan rendezvénysorozat a sportot és egészséges életmódot kedvelők számára, ahol a résztvevők a szokásos témák, üzenetek mellett más megvilágításból is hallhatnak építő jellegű, bibliai értékrendű előadásokat Magyarország eredményes sportolóitól, sportszakembereitől.

Előadóink

Gera Zoltán

VENDÉGELŐADÓ

Magyar válogatott labdarúgó, az U21 válogatott szövetségi kapitánya, profi játékos

Hivatásos pályafutását a harmadosztályú Harkány SE-ben kezdte 1996-ban, majd 1997 és 2000 között a Pécsi MFC NB I-es labdarúgója volt. Innen a Ferencvárosba került 2000 júliusában. A zöld-fehérekkel magyar bajnok (2001, 2004, 2016) és Magyar Kupa-győztes (2003, 2004, 2015, 2016). Magyarországon három alkalommal választották meg az év labdarúgójának (2002, 2004, 2005).

Számos alkalommal volt a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. Általában középpályás, irányító vagy jobb szélső poszton játszik, de csatárként is szerepelt már. Kiváló indításai, váratlan cselei miatt népszerű. Angliában a „Mágikus Magyar” becenevet adták neki.

2019 januárjában a 2020-as Európa-bajnokság magyar nagykövetének választották.

BEDŐ ESZTER

Sportgimnasztikai sokszoros magyar bajnok

Bedő Eszter közgazdász, projektmenedzser, business coach, jelenleg a Férfiak Klubja társadalmi szervezet programigazgatója. 13 évig ritmikus sportgimnasztikázott (akkoriban még ez volt a sportág neve). Bár nem kifejezetten tehetséges a sportágban, kemény kitartó munkával az élmezőnybe küzdi magát. Egyéni versenyeken is szép sikereket ér el, azonban igazán a Magyar Junior válogatottban az együttes kéziszercsapatban teljesedik ki. Ausztrál Bajnok, Sokszoros Magyar Bajnok, ifjúsági Európa Bajnoki 6. helyezett. Vallja, hogy tanulmányaiban, karrierjében, az üzleti életben és magánéletében elért sikereinek alapja az a versenysportolói háttér, melyet a mai napig kamatoztat.

Tursics Olivér

NB/1-es kosárlabdázó, élsportoló

Több százszoros utánpótlás (ifjúsági és junior) válogatott kosárlabdázó, a 92-es ifjúsági Európa bajnokság magyar válogatottjának csapatkapitánya, volt NB/1-es játékos, élsportoló, tanári és szakedzői felsőfokú diplomával is rendelkező szakember, sikeres vállalkozó.

Tóth Renátó

Fitbalance, PCA Hungary, többszörös győztes testépítő

Gyerekkora óta a sportolás élete nagyon fontos része. 6 évesen kezdett el labdarúgással foglalkozni, ezalatt a 18 éves koráig tartó időszak alatt NB1-es korosztályos bajnokságokban szerepelt a III.kerületi TUE színeiben.

18 évesen egy szépnek ígérkező pályafutásnak végleg hátat fordította merült el a testépítés világában, amelyen belül a Men’s Physique kategóriában versenyzett évekig, több hazai versenyek győzelmeket aratva (FitBalance, PCA Hungary).

27 éves koráig dolgozott Testépítés és Fitness edzőként.

Süveges Imre

az Omega Hálózat alapítója, apostoli szolgáló és vezető pásztor, a Frontvonal Alapítvány elnöke

Program*

* A változtatás jogát fenntartjuk.
17:00 - 17:30
Érkezés, regisztráció
17:30 - 17:45

Tursics Olivér személyes története

17:45 - 19:00

Beszélgetés vendégelőadónkkal, Gera Zoltán magyar válogatott labdarúgóval, az U21 válogatott szövetségi kapitányával, Angliában is sikeres profi játékossal

19:00 - 19:30

Kerekasztal beszélgetés:

  • Bedő Eszter sportgimnasztikai sokszoros magyar bajnok
  • Tursics Olivér, volt NB1-es válogatott kosárlabdázó
  • Tóth Renátó, Fitbalance, PCA Hungary, többszörös győztes testépítő
19:30 - 19:40

Kérdések és válaszok

19:40 - 20:00

Süveges Imre, az Omega Hálózat alapítója, apostoli szolgáló és vezető pásztor, a Frontvonal Alapítvány elnökének záró előadása

20:00 -         

Kötetlen beszélgetés

DRESS CODE: hétköznapi elegáns

Részvételi díj*

AZ ÁR A HELYSZÍNEN VAGY ONLINE FIZETENDŐ ÉS MAGÁBAN FOGLALJA A BELÉPŐT, A FOGADÁST ÉS A FRISSÍTŐKET
* Az esemény eredeti részvételi díja 5.000 Ft, amely a Frontvonal Alapítvány támogatása által kedvezményes árakon vásárolható meg.

NORMÁL

 25 év feletti személyeknek
Elővételben online:
5.000 Ft
2.500 Ft
/fő
Helyszínen:
5.000 Ft
3.000 Ft
/fő

IFJÚSÁGI

25 év alatti fiataloknak* 
Elővételben online:
5.000 Ft
2.000 Ft
/fő
Helyszínen:
5.000 Ft
2.000 Ft
/fő
*Személyi igazolvány felmutatásával érvényes!
TÁMOGATNÁD A  SPORTOLÓI FÓRUMOT?
Vásárolhatsz teljesárú támogatói jegyet (5.000 Ft). 

Több fizetési mód közül is választhatsz: online bankkártyával, vagy a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával (amennyiben kizárólag Sportolói Fórum jegyeket vásárolsz a rendezvenyjegy.hu-n).

Biztosítsd a helyed, regisztrálj!

Csatlakozz hozzánk, vegyél részt eseményünkön, hogy a tested mellett a belső embered is megerősödjön! 

Kérdésed van?

Írj nekünk

1132 Budapest, Kádár utca 8. (szuterén) - Omega Közösségi Ház
usersmile