Csatlakozz be

Délelőtt
10:00
este
18:00

Alpha

Tedd fel a kérdéseket, amiket sosem mertél

Vallás vagy élő hit? Kicsoda Jézus? Miért és hogyan olvassam a Bibliát? Miért és hogyan imádkozzam? Az Alpha Kurzuson ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk és keressük azokra a választ. Ezentúl egyéb kereszténységgel kapcsolatos témát dolgozunk fel és beszélünk át. Mindezt őszinte, közvetlen és baráti légkörben. 

TINI

Jófej srácok, laza csajok

A Tiniben igazi barátságok köttetnek egymással, de legfőképp Istennel. Egy olyan közeg, ahol a tiniket szeretet és elfogadás várja és valóban önmaguk lehetnek.

IFI

Az Ifjuhok

Az ifi korosztály kihívásai a felnőtté válástól kezdődnek. Leválás, önállósodás, tanulmányok, munkahelykeresés, párkapcsolati kérdések. Ezeket sokkal könnyebb megugrani úgy, ha egy támogató, szerető és jófej csapat áll az oldalunkon. Az Ifjuhok közösség és programsorozat pont ezt hivatott betölteni.

Férfi és Női alkalmak

Nőkről nőknek, férfiakról férfiaknak

Női jellemfejlődés biblikusan, a nők szerepe párkapcsolatban, a házasságban, a családban és a gyülekezetben. Célunk egy olyan egymást támogató női közösség kialakítása, melyben a hölgyek helyreállhatnak, fejlődhetnek és növekedhetnek Krisztusban.

Férfiak szerepe a házasságban, a családban és a vezetésben. Célunk, hogy felelős férfivá válhass Isten beszéde szerint. Lehetőséget adunk neked a helyreállásra, hogy növekedhess Isten örökkévaló mércéje alapján, hogy épülhess és ezáltal építhesd Isten Királyságát.

Ez az a hely!

ISTENTISZTELETEK: vasárnap 10:00 | 18:00

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: vasárnap 16:00

KAPCSOLÓDJ BE

©2021 Omega Budapest - Minden jog fenntartva 
Adatkezelési tájékoztató
magnifiercross