Első lépések

Új vagyok itt

Örülök, hogy itt találtad magad a weboldalunkon! Bátorítunk, hogy ne csak olvasd, hanem gyere el, nézz szét, kapcsolódj be, és garantáljuk, hogy ha tiszta szívvel teszed ezt, nem ott fogsz tartani félév vagy egy év múlva, ahol most vagy, hanem a Menny áldása nyomán olyan dolgok rakódnak le az életedre, amik a növekedésedet, kibontakozásodat fogják eredményezni! Sok sikert kívánunk ehhez és szeretettel látunk Téged!

Fogalomtár

Ha esetleg még új neked a kereszténység és a gyülekezet, itt egy kis segítség, hogy érthetőbbé váljon pár ködös részlet.
Mi a kereszténység?
Elfogadjuk, hogy van egy nálunk sokkal nagyobb hatalom, Isten, aki saját Fiát adta oda azért, hogy mi éljünk, és az Ő tanításait megfogadva egy mennyei támogatással igyekszünk kiteljesedett életet élni.
Megtérés
Kapcsolatrendezés az Úrral (az Atyával), egy újjászületés és gondolkodásmód váltás. Amikor elismered, hogy Jézus Krisztus az egyetlen Úr az életedben, és elhiszed, hogy a Te képességeid korlátozottak, viszont Vele bármire képes vagy.
Szabad akarat
Isten szabadságot adott nekünk arra, hogyan éljük az életünket. Ő mindig mellettünk van, de nekünk kell eldönteni, hogy közeledünk-e hozzá vagy sem.
Biblia
Isten szava, a Szentírás. Hitünk alapköve, egy használati útmutató az élet minden területéhez.
Gyülekezet
Egy összetartó közösség vagyunk, akik támogatják és segítik egymást. Hidd el, nagyon jó helyen vagy!
Adomány
Nem állami támogatásból, hanem önkéntes adományokból finanszírozzuk a költségeinket. És teljes mértékben Rád van bízva, hogy szeretnél-e támogatni minket. Itt semmi sem kötelező. Viszont hisszük, hogy Isten megáldja és megsokszorozza az anyagi javainkat, ha szívünkből adunk.
Dicsőítés
Isten felé énekléssel fejezzük ki a szeretetünket azért, mert megteremtett minket, és mert úgy szeret és elfogad, ahogy vagyunk. És amíg dicsérjük Őt, addig dolgozik az életünkben.
Ez az a hely!

ISTENTISZTELETEK: vasárnap 10:00 | 18:00

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: vasárnap 16:00

KAPCSOLÓDJ BE

©2021 Omega Budapest - Minden jog fenntartva 
Adatkezelési tájékoztató
magnifiercross