Tevékenységeink

Család- és házassággondozás

Család- és házassággondozás

A társadalom legkisebb egysége a család, melynek alapja egy Isten rendje szerinti házasság. A mai társadalomban ezt az egységet rengeteg negatív támadás éri, ezért különösen fontosnak tartjuk gyülekezetünkben a házasságok és családok megerősítését, így erre a célra külön pásztori szolgálat áll rendelkezésre Prekopa István és felesége, Erna személyében.

Gyermekszolgálat

Mert a gyermekekben van a jövő

A következő generáció felépítése és támogatása különösen fontos számunkra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb módszerekkel segítsük a gyermekek hitéletét és fejlődését. Prekopa Erna sokéves tapasztalatával és szakavatott csapatával élményalapú tanítást gyakorol a vasárnapi foglalkozásokon. Ez azt jelenti, hogy a gyerekek már rögtön az óra elején valami olyan élményben részesülnek, ami hat rájuk és felszínre hoz egy másik hasonló élményt, amit a hétköznapokban átéltek. Erről elkezdenek beszélgetni, majd pedig a Bibliából kapnak egy választ. Például, hogy egy bibliai főhős hogyan kezelte az adott helyzetet és mit tanulhatnak belőle. Arra tanítjuk meg őket, hogy Isten hogyan tud nekik a mindennapokban segíteni.

Dicsőítés

Akik lehozzák a Mennyet a Földre

Ez az a csapat, akik páratlan tehetséggel és odaadással szólaltatják meg hangszereiket hétről hétre.

Üzleti Fórum

Vállalkozás a Biblia mentén

Különös figyelmet fordítunk az üzleti réteg elérésére is, ezért az Üzleti Fórum keretein belül egy olyan rendezvénysorozatra invitáljuk a kezdő és haladó vállalkozókat, ahol a kapcsolatépítésen túl bibliai értékrendű előadásokat és gondolatokat hallhatnak Magyarország kiemelkedő cégvezetőitől és üzletembereitől.

Média

Hogy mások is tudjanak Róla

 Előadások, üzenetek, riportok, beszélgetések. A rendelkezésünkre álló eszközöket kihasználva építkezünk a különböző médiaplatformokon is, és mindezt nem egyedül tesszük. Olyan partnerekkel működünk együtt, akik hasonló célok és értékek mentén törnek előre a média világában. 
Műsoraink és anyagaink elérhetőek többek között a PAX TV, a Manna FM és a Manna Gospel műsorán. 

Kórházmisszió

Kinyúlunk a betegekért

Reményvesztett emberek sokasága fekszik a kórházi ágyakon, akiket napról napra félelmek, fájdalmak, magány és negatív gondolatok gyötörnek. Istennek számukra is van egy tökéletes terve és mi ezt az üzentet visszük el nekik.

Utcamisszió

Megkeresni az elveszetteket

Szeretnénk, ha minél több ember megismerkedhetne a Teremtő Atyjával, hiszen mindannyiunkban ott mozog a vágy, hogy megtaláljuk az életünk értelmét. Az igazság adott, mi csak az üzenetet visszük.

Szeretetszolgálat

Adunk, mert nekünk is adatott

Az Omega Hálózat karitatív tevékenységei 20 évre nyúlnak vissza. Ezidő alatt több ezer családnak tudtunk élelmiszer, ruhanemű, iskolaszer és egyéb segítséget nyújtani határon belül és kívül. Számos projektet és kampányt vezettünk például az Erdélyben élő szükségben élők felé, karácsonyi cipődoboz akciókban ajándékoztunk gyermekeknek, illetve gyermekotthonokban élő gyermekeknek is teljesítettük karácsonyi kívánságait. Célunk, hogy gyakorlati, lelki és szellemi segítséget nyújtsunk a szükségben lévők számára.

Ez az a hely!

ISTENTISZTELETEK: vasárnap 10:00 | 18:00

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: vasárnap 16:00

KAPCSOLÓDJ BE

©2021 Omega Budapest - Minden jog fenntartva 
Adatkezelési tájékoztató
magnifiercross